FoU & Produksjonsforløp

  1. Utvikling av forretningsplan Vi gir dere gratis konsultasjon for å diskutere produkter, alternativer og spørsmål dere måtte ha rundt produksjonsprosessen.
  2. Forskning og utvikling (FoU) Et depositum på min. kr 10.000,- kreves før vi starter arbeidet med å utvikle en formel i ethvert nytt prosjekt. Dette er kun en delkostnad, og ikke á konto betaling for en formel. Vi har alltid eiendomsretten til formelen dersom annet ikke er skriftelig avtalt klart og tydelig i forkant av utviklingen.
  3. Samarbeidsavtale Innen kort tid vil vi gå igjennom en avtale med eventuelle vedlegg som legger framdrift og det videre samarbeidet til grunn. Vi blir enige i detaljert innhold og signerer hver vårt eksemplar eller info legges etter avtale under beskrivelse på bestilt produkt. Deres pålogging til disse sider er da aksept av gjensidig samarbeidsavtale istedenfor skriftlige signaturer.
  4. Sammensetning av formel og ingredienser Vårt FoU team vil utvikle eksklusive formler for deg basert på deres ideer. Prøvene er normalt ferdig utviklet innen 10-20 dager etter mottatt depositum. Deres prøvepakke vil da inkludere prøve(r) av produkt(ene) som dere kan vurdere, sammen med en komplett ingrediensliste og et skjema for godkjenning av valgte ingredienser.
  5. Godkjenning. Umiddelbart etter at deres produktgodkjenning er mottatt av oss, vil vi påbegynne produksjonsprosessen og deres innbetaling av kr. 10.000,- i innskudd vil bli brukt mot deres første bestilling. Ved fratrekk av hele ditt depositum må vi ha en minimumsbestilling på 10.000 enheter per produkt. Merk: Når vi krediterer depositumet på deres første bestilling, har dere allerede kommet langt på vei i deres nye virksomhet, og produktutviklingen har blitt utført for dere uten noen kostnader fra vår side. Ved kjøp av et mindre antall reduseres depositumets fratrekk % tilsvarende. Dog allikevel bør bestillingen være på minimum 500 enheter, men vi kan også levere helt ned til 10 enheter om ønskelig.
  6. Leveringsbetingelser Det er alltid de siste betingelsene som gjelder og de er nevnt på våre nettsider til enhver tid.
  7. Emballasje – et viktig valg Vi vil hjelpe dere med å velge emballasje for produktet og guide dere gjennom prosessen med illustrasjoner og design for emballasjen. Alternativt kan vi også produsere og tappe produkt i deres egen emballasje og/eller bruke deres egne eksisterende logoer eller illustrasjoner.
  8. Trykk på emballasjen Vi har et eget silketrykkeri, og kan hjelpe dere med dette på nesten alle overflater og materialer.
  9. Leveringstid Forvent 8-12 ukers leveringstid, selv om det mest normale er 3-6 uker. Dette gjelder for levering av ferdige produkter fra det tidspunkt bestillingen ble aktivert og betalt i.h.t. avtale og våre betingelser.

Tilbake til kategorisiden
Lukk
Laster...