Om oss

Firmaet
SmartPharma.no er et norsk selskap med produksjon, lager og logistikksenter i Halden. Nettbutikken med partner portal for våre EMV distributører, kjeder, forhandlere mv.

Vi ønsker å vokse
Smartpharma har som målsetning å bli en betydelig aktør til bl.a. EMV distributører, kjeder, postordre, nettbutikker, forhandlere mv. som selger helse og velvære produkter under deres eget merkenavn. Vår målsetning er å kunne tilby det beste utvalget av helse og velvære produkter i Norge med hovedvekt på egne produserte kvalitetsprodukter. Dette innebærer selvfølgelig at vi gradvis utvider produktsortimentet kontinuerlig.

Det skal alltid være en enkel og trygg handel
Det skal alltid være enkelt og trygt å handle sine varer på smartpharma.no. Du skal føle deg trygg på at smartpharma.no tilbyr de beste varene til de beste prisene. Vi bruker sikkert netthandel på våre betalingsløsninger, det gjør det trygt å handle hos oss. Vår nettside er bygget på brukervennlighet og enkelhet, det håper vi gjør det enkelt for dere å handle hos oss. Les mer om "Kundeløftet". Trenger du kjøpshjelp, får du all den informasjon om hvordan du handler hos oss her. Får du det likevel ikke til, er det bare å ringe oss direkte på 33 35 11 00.

Kunnskap
Våre kundebehandlere har lang fartstid i bransjen som kundebehandlere forSPA helseprodukter. Kunnskap er en av de viktigste verdiene i selskapet, og denne verdien bruker vi både i vår kundebehandling og når vi plukker ut nye leverandører, produkter og råvarer. Vi tror på forskning og utvikling (FoU) i kombinasjon med hva naturen gir oss, som veien å gå til å kunne oppnå en enda bedre helse!

Alt du trenger å vite som kunde/partner hos smartpharma.no, finner du i vårt kundesenter. Ved å registrere deg hos oss, samt sende inn partner søknad får du tilgang til våre "Partnersider". Du kan registrere deg her samt sende en mail til post@smartpharma.no så tar vi kontakt med deg iløpet av kort tid.

Vi spesialiserer oss på avanserte formuleringer for innvortes og utvortes bruk.

Alle ansikts-, kropps-og hårpleieprodukter blir kreativt pakket med ditt navn og logo.

Lukk
Laster...